Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Βρε, καλως τα τα παιδια!


Αυγοταραξιες εισεβαλλαν σημερα σε αιθουσα του London School of Economics(δεν ειναι ΚΕΣ, βρισκεται αληθεια στο Λονδινο), με αφορμη την ομιλια του εικονιζομενου για την παγκοσμια κριση υπο το πρισμα της Ενωμενης Ευρωπης.

Φωναζοντας συνθηματα υπερ των απεργων πεινας στις ελληνικες φυλακες, βομβαρδισαν τον γκουρου των αγορων με αυγα και στη συνεχεια αποχωρησαν απο την αιθουσα.

Πληροφοριες αναφερουν πως εκτοτε ο Γ. Αλογοσκουφης εχει πεσει σε βαθια καταθλιψη, καθως αυτο ηταν το μονο καλο κουστουμι χωρις λεκε που του ειχε απομεινει, ενω συνεργατες του απο το υπουργειο Οικονομιας, σε μια προσπαθεια να διασωσουν οτι απομεινε, περισυνελεξαν τα υπολλειματα της επιθεσης, τα οποια και θα φερουν μαζι τους πισω στην Αθηνα για περαιτερω ερευνες, στοχευμενες κυριως στον ελεγχο των μεθοδων παραγωγης τους και την εναρμονιση τους με τους διεθνεις κανονισμους.

Οι αρχες μελετουν τη συνδεση του περιστατικου με τη δραση διεθνους καρτελ αυγων, το οποιο ηταν στο στοχαστρο του ελληνα υπουργου το τελευταιο διαστημα.


Υ.Γ.: Η ειδηση ειναι αληθινη. Τελικα, η αποψη για ελληνικη υπεροχη ως προς την ευφυια πρεπει να πηγαζει απο τις ανοησιες των αγγλων και λοιπων βαρβαρων. Πως αλλιως θα καλουσαν τον Αλογοσκουφη ως αναλυτη της παγκοσμιας κρισης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: